Equip Nations weekend 24. - 26. juli 2020
Velkommen på weekend med Equip Nations.

Et af årets store højdepunkter, weekendlejr på Havnsølejren ved Kalundborg. Her samles børn, unge, familier, singler, par, modne og ældre om et herligt fællesskab med indhold.

Temaet for denne weekend er "Med hovedet i himlen og benene på jorden" og weekendens undervisning vil tage sit udgangspunkt i dette tema. Med udgangspunkt i vores hverdag vil vi dels se på, hvordan vi som enkelperson lever midt i denne verden, men med en åndelig dimension i livet også. Men vi vil også se på, hvordan vi som fællesskab, som kirker og menigheder, gerne skal have begge disse sider med i vores samvær og virke.

Foruden inspirerende undervisning, bliver der naturligvis også tid til fællesskab, sjov, samtale, gåture, leg og sport.

Da vi rigtig gerne vil, at alle aldre er repræsenteret og vi kommer hinanden ved på tværs af generationerne, vil der i år blive opfordret til at enhver giver sig selv for andre i fællesskabet.

Equip Nations